Sosiaalipedagogista hevostoimintaa Kessilänmäen Tallilla Savonlinnassa

Ota yhteyttä

Kessilänmäen Talli tarjoaa elämyksellistä ja ennaltaehkäisevää sosiaalipedagogista hevostoimintaa koulutetun lähihoitajan johdolla Savonlinnassa. Toiminta sopii erinomaisesti esimerkiksi palvelutaloille, ja tuokiot räätälöidään asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden perusteella sekä ottamalla asiakas mukaan jo toiminnan suunnitteluun. Sosiaalipedagoginen hevostoiminta voi pitää sisällään muun muassa tallin- ja hevostenhoitoa sekä muita tallin askareita. Se voidaan suunnitella joko kertaluontoiseksi tai säännöllisesti toistuvaksi tapahtumaksi.

 

Mikäli olet kiinnostunut kuntouttavasta ja yhteisöllisestä sosiaalipedagogisesta hevostoiminnasta tallillamme, ota meihin yhteyttä. Keskustellaan tarkemmin toiveistasi ja suunnitellaan yhdessä mukava hevostoimintatuokio!

Kuntoutusta ammattitaitoisen lähihoitajan johdolla

Kessilänmäen Tallin omistaja on paitsi hevosalan ammattilainen myös koulutettu lähihoitaja. Tämä mahdollistaa laadukkaan ja asiantuntevan sosiaalipedagogisen hevostoiminnan toteuttamisen. Erityisesti ikäihmisten hoidossa sekä kuntouttamisessa pidetään ensisijaisen tärkeänä asiakkaan hyvinvointia sekä toimintakyvyn ylläpitoa ja jopa parantamista. Lähihoitajamme on auttamishaluinen ja aidosti ihmisestä välittävä.

 

Tallimme puitteet ovat turvalliset ja hyväkuntoiset. Meillä on myös voimassa oleva palveluvakuutus (tapaturmavakuutus), joka kattaa kaikki tallilla vierailevat ja harrastavat henkilöt.

Yhteisöllisyys, elämyksellisyys ja osallistuminen

Tallinhoito, hevostenhoito sekä monet tallin askareet tarjoavat hienon mahdollisuuden yhteisöllisen sosiaalipedagogisen hevostoiminnan toteuttamiselle. Kaikki pääsevät osallistumaan toimintaan yhdessä, idyllisissä maisemissa, luoden unohtumattoman elämyksen. Tällaisella toiminnalla sekä keho että mieli virkistyvät tehokkaasti, ja koko porukka kasvaa yhtenäisemmäksi.

Vuokrattavat tallipaikat

Talliltamme löytyy myös vuokrattavia ja erinomaisesti varusteltuja tallipaikkoja yksityisille asiakkaille. Tallillamme on yhteensä kahdeksan paikkaa, joista kuusi ovat karsinassa ja kaksi pihalla.

Lue lisää

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä

Ota yhteyttä ja kerro meille, minkälainen toimintatuokio palvelisi tarpeitasi parhaiten. Räätälöimme sosiaalipedagogisen hevostoiminnan palvelut juuri sinulle sopiviksi. Toiminta voi olla kertaluontoista tai esimerkiksi sarja tuokioita.