Tervetuloa Kessilänmäen Tallille – vuokrattavat tallipaikat Savonlinnassa

Tiedustele paikkaa

Kessilänmäen Talli on Savonlinnassa vuodesta 2015 alkaen toiminut hevostalli. Tallimme vuokraa hevosten tallipaikkoja yksityisille asiakkaille. Tällä hetkellä meillä on tallipaikkoja yhteensä kahdeksan, joista kuusi on karsinassa ja kaksi pihatossa. Kessilänmäen Tallilla on erinomaiset puitteet sekä luotettavat työntekijät, jotka varmistavat mukavat ja turvalliset olot hevosellesi.

 

Jos olet kiinnostunut tallipaikasta, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja tiedustele vapaata tai lähitulevaisuudessa vapautuvaa tallipaikkaa. Olet totta kai myös tervetullut tutustumaan hevostalliimme paikan päällä! 

Hyvin varusteltu talli

Tallillamme viihtyy niin hevonen kun ratsastajakin. Tilamme on tilava ja kesällä hevosilla on laitumet, meiltä löytyy myös lämmitetyt sosiaali-, varuste- ja rehunsäilytystilat.

Ratsasta lähimaastossa

Tallimme ympäristössä on hyvät mahdollisuudet maastoilla. Lähialueen hiekkatiet ja metsäpolut tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ratsastukseen. Myös pidemmät maastolenkit ovat mahdollisia.

Sosiaalipedagogista hevostoimintaa palvelutaloille

Yksityisten asiakkaiden käyttöön vuokrattavien tallipaikkojen lisäksi palvelemme muun muassa palvelutaloja tarjoamalla sosiaalipedagogista hevostoimintaa tallillamme.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta ei sisällä ratsastusta, vaan kaikenlaista oheistoimintaa tallilla, kuten tallin- ja hevostenhoitoa sekä muita erilaisia askareita – ja niitähän riittää. Toiminta tarjoaa erinomaisen yhteisöllisen ja elämyksellisen kokemuksen, joka toteutetaan kokeneen isäntäväen johdolla ja räätälöidään jokaisen asiakkaan yksityiset tarpeet ja toiveet tarkasti huomioon ottaen.

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä ja tiedustele vapaata tallipaikkaa

Kessilänmäen Talli on erittäin suosittu ja tallipaikkamme ovatkin usein täyteen varattuja. Ota meihin kuitenkin rohkeasti yhteyttä ja tiedustele tämänhetkistä tilannetta. Mikäli tiedämme, että tallissamme on paikka vapautumassa pian, voimme myös mahdollisesti varata paikan sinulle.